Multiholk® Art Deco (Voederhuis en Nestkast)

Multiholk Art Deco: Nestkast en Voederhuis in één.  Je helpt de vogels met deze prachtige Multiholk, in de sfeer van stijlbeweging Art Deco.

Als voederhuisje:
De Multiholk; bevat een 2-liter reservoir voor vogelzaad. Dit maakt de Multiholk; tot een druk bezochte voederplaats van diverse vogels.
De ronde invliegopening kan afgesloten worden op het moment dat de Multiholk; als voederhuisje dienst doet. Het voederhuisje is een veilige voederplek voor kleine vogels omdat de afmetingen dusdanig zijn dat grotere vogels er niet op kunnen landen.

Als nestkastje:

De ronde invliegopening is groot genoeg voor alle vogels ter grootte van een Koolmees of kleiner. De ingang is gemaakt van hard hout en biedt zo bescherming tegen Spechten.
De binnenkant van de Multiholk is voorzien van kleine inkepingen die de jonge vogeltjes voldoende houvast bieden om het nest te verlaten als het zover is. Het huisje is voorzien van voldoende ventilatie om een aangenaam klimaat tijdens warme dagen te waarborgen.

Dit model kan zowel op een paal (optioneel) als tegen een schutting/muur bevestigd worden met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.
Gegevens
Levertijd: ca. 1 - 3 werkdagen
Gewicht 1.500000
Kleur(en): geel, groen, wit
Materiaal: Hout
Garantie: 1 jaar
Afmeting: 184 x 194 x 247 mm
Opties Logo plaatje (op aanvraag)
Invliegopening 32mm
Geschikt voor Vogels
Bevestiging: Wandmontage, op paal (optie)
Meegeleverd: Bevestigingsmateriaal
Geschikt voor voer Zaden, Zadenmixen, Zonnebloempitten
Voederopeningen: 2 (4 zitstokjes)
Capaciteit: 2 Liter
Bescherming tegen grote vogels: Goed
Bescherming tegen Eekhoorns: Weinig
geschikt voor: Bonte Vliegenvanger, Boomklever, Koolmees, Pimpelmees
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Deze nestkast en voederhuis in 1 samen met vele andere producten vind je op onze websites Vogelhuisje.com, Hoezo-Kado.nl en Aniculis.nl.
Op voorraad
SKU
WG1123
€ 59,50
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten

Wat zeggen onze klanten van ons:

Trustami - Beoordelingen en ervaringen


Trustami - Beoordelingen en ervaringen
Bekijk alle beoordelingen