Nestkast met kleurencamera - KIT 1 - Ultra

Hoge resolutie 420TVL CCD Kleurencamera met Audio & IR Night Vision

Een hoge kwaliteit nestkast van Cederhout met kleurencamera, geleverd aan je deur, eenvoudig op te zetten met eenvoudige instructies.
Deze Nestkast met kleurencamera met infrarood (IR) nachtzicht biedt kleurenbeelden tijdens de dag en zwart-wit beelden 's nachts.
Er is ook een ingebouwde microfoon, zodat je goed kunt horen wat er gaande is.

Zeer eenvoudig op te zetten en uren plezier voor iedereen!

De nestkast:

De multi-soorten nestkast biedt marktleidende kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding. Dit vogelhuisje is met de hand gebouwd door Gardenature in hun eigen werkplaats, van hoogwaardig Western Red Cedarhout (afkomstig uit goed beheerde bossen) en volgt richtlijnen voorgesteld door de RSPB en Britse Trust for Ornithology (BTO).

De nestkast heeft een afneembaar frontpaneel en met een 32mm invliegopening is het geschikt is voor de meest uiteenlopende tuinvogels, waaronder:
• Pimpelmees
• Koolmees
• Zwarte mees
• Glanskop
• Huismus
• Roodborstje (met het voorpaneel verwijderd)
• Winterkoning

De nestkast met kleurencamera is ontworpen met een schuiflade in het dak van de nestkast. Een quick release camerabeugel is ook voorzien om de camera  in de optimale positie te houden. De camera kan snel benaderd en verplaatst worden tussen de Gardenature nestkasten (indien gewenst).

De Camera
De CCD met hoge resolutie 420TVL (TV lijn) camera is speciaal ontworpen voor gebruik met een Gardenature nestkast en vogel feeder camera kits. De kleurencamera heeft een lichtsensor die de 10x infrarood nachtzicht LED's aan / uit ter aanvulling van het verlies van natuurlijk licht niveaus met een onzichtbare IR. Deze kleurencamera produceert kleurenafbeeldingen met hoge resolutie in het volle licht van de dag en scherpe zwart-wit beelden 's nachts. De camera beschikt ook een uiterst gevoelige microfoon, zodat je goed kunt horen wat er gaande is in het vogelhuisje. De camera heeft een 3,6 mm lens die een 92 graden kijkhoek produceert. De lens is vanuit de fabriek gericht naar de juiste positie, maar het kan zeer eenvoudig worden aangepast.

De rest van het systeem
Bestaat uit een professionele 3-aderige kabel (Audio / Video / 12vDC) die met de camera in het dak van de nestkast aan één uiteinde, terwijl het andere uiteinde van de kabel dient te worden geleid  naar de accommodatie. De aansluitingen zijn zwart, geel en wit. De zwarte is voor de stroom en maakt verbinding met de meegeleverde 12V DC adapter (ziet eruit als een mobiele telefoon oplader). Deze wordt aangesloten op een stopcontact. De gele (video) en witte (audio) connectoren kunnen ofwel aangesloten worden op een extra AV / AUX-aansluiting op uw TV, video / DVD-recorder, of een reserve TV scart-ingang met behulp van de meegeleverde scart adapter. Gebruik je de 12V adapter, selecteert dan de juiste AV-kanaal op je TV, leun achterover en wacht totdat de show start!

De nestkast met kleurencamera kit bestaat uit:
• Hoge kwaliteit Cederhouten nestkast met geïntegreerde schuifdeuren camera lade
• Hoge resolutie CCD kleurencamera (420 TV lijnen resolutie) met infrarood verlichting voor 24-uurs weergave.
• Integrale microfoon
• Verstelbare focus lens
• 2 Metalen gat beschermers, 28mm en 32mm diameter - die helpen om eekhoorns en andere roofdieren af te weren
• Professionele kabel rechtstreeks aansluiten op je TV.
• Gereglementeerde netadapter
• Fixing Kit
• Scart adapter voor TV-ingang
• Instructie vel met nuttige tips om je te helpen om de kansen te maximaliseren om de vogels te laten nestelen in je nieuwe nestkast (Engelstalig)

Nestkast Materiaal / Afmetingen:
Western Red Cedar (PEFC Gereglementeerde)
Buitenkant: ca. 140 x 180 x 304mm (B x D x H)
Binnenkant ca. 103 x 140 x 210mm (B x D x H)

Wil je deze camera aan op je computer?
De kit kan direct worden aangesloten op je computer als je de juiste video-capture kaart hebt. Als je deze verbinding niet hebt, of als je van plan bent om een laptop te gebruiken, raden wij je onze USB 2.0 Video Capture aan te gebruiken. Alles wat je nodig hebt is een vrije USB-aansluiting. Software wordt meegeleverd om aan de slag te gaan met live bekijken, manuele opname en films te maken. Als je volledige bewegingsdetectie capabilites wilt en nog veel meer ... adviseren wij de I-catcher Wildlife.

Het systeem wordt compleet gemonteerd geleverd met gemakkelijke, duidelijke te volgen instructies (Engelstalig). Je vindt er ook tal van andere nuttige informatie op de Advies en FAQ secties van de fabrikant Gardennature.co.uk.

Gegevens
Levertijd: ca. 1 - 3 werkdagen
Kleur(en): naturel
Materiaal: Hout (PEFC)
Garantie: 1 jaar
Afmeting: ca. 140 x 180 x 304mm
Invliegopening 28mm, 32mm
Bevestiging: Wandmontage
Meegeleverd: Gebruiksaanwijzing (engels)
geschikt voor: Bonte Vliegenvanger, Glanskop, Grauwe Vliegenvanger, Huismus, Koolmees, Pimpelmees, Roodborstje, Winterkoning, Witte Kwikstaart, Zwarte Mees
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Hoge resolutie 420TVL CCD Kleurencamera met Audio & IR Night Vision

Een hoge kwaliteit nestkast van Cederhout met kleurencamera, geleverd aan je deur, eenvoudig op te zetten met eenvoudige instructies.
De Nestkast met kleurencamera heeft infrarood (IR) nachtzicht en biedt kleurenbeelden tijdens de dag en zwart-wit beelden 's nachts.
Er is ook een ingebouwde microfoon, zodat je goed kunt horen wat er gaande is.

Zeer eenvoudig op te zetten en uren plezier voor iedereen!
Met Engelstalige beschrijving

CE-Markering Elektronisch afval - A.u.b. recyclen (Milieustraat, afvalscheidingsstation, de stort, Afvalpunt etc.)

Niet op voorraad
SKU
1C-**-IR
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten

Gegroepeerde productitems
Product Naam
Nestkast met kleurencamera - KIT 1 - Ultra (20m)
€ 129,95

Wat zeggen onze klanten van ons:

Trustami - Beoordelingen en ervaringen


Trustami - Beoordelingen en ervaringen
Bekijk alle beoordelingen