Zwaan en Eendenvoer (1.75 kg)

Het voeren van Zwanen en Eenden in het plaatselijke park is een prachtig tijdverdrijf waar velen van genieten, maar voer ze gezond voedsel, geen brood.
Brood kan helaas vaak leiden tot ondervoede vogels en het kan ongewild zelfs tot de dood leiden.

Veel brood wordt niet door de Eenden gegeten en dit veroorzaakt vervuilde sloten en vaarten. Brood zal smakelijk worden gegeten, maar het heeft zeer weinig voedingswaarde. Wit brood voegt niets toe aan het normale, natuurlijke dieet van in het wild levende watervogels, maar het vult wel hun magen. Dit veroorzaakt een tekort aan noodzakelijke voedingsstoffen. 

Help Eenden en Zwanen gezond te houden en geef ze liever iets voedzaams, zoals Brambles™ Zwanen en Eendenvoer

Brambles™ Zwanen en Eendenvoer is een aanvullende voeding die speciaal is samengesteld om de juiste balans van voedingsstoffen, vitamine & mineralen aan te kunnen bieden voor Zwanen en Eenden. Ook geschikt voor ganzen, waterhoentjes en meerkoeten.

Verpakt met voedingsvoordelen en ontworpen met het vermogen om te drijven, vormen deze biscuitvormige traktaties de perfecte vervanging voor brood. 
Voer niet te veel. Het voer moet opgaan waar je bij staat.

Hoewel het niet geschikt is voor jonge eendjes, zijn we er zeker van dat de lokale wilde zwemvogels gek zullen zijn op Brambles Zwanen en Eendenvoer!

Gemaakt in Groot-Brittannië.

Inhoud: ca. 1.75 kg
Niet geschikt voor menselijke consumptie
Koel en droog bewaren (beneden de 15° C)

Gegevens
Levertijd: ca. 1 - 3 werkdagen
Gewicht 2.100000
Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (16,0 %), ruwe olie en vet (5,5 %), ruwe vezels (4,0 %), ruwe as (4,0 %)
Ingrediënten

Tarwe, Tarwegries, Erwten, Rijst, Soja, Lijnzaad, Vismeel, Soja-olie

Nutritional additives (per kg):
Vitamine A 17,000 iu, Vitamine D3 1,500 iu, Vitamine E 100 mg
Sporenelementen: IJzerhoudend sulfaatmonohydraat 133 mg, zinkoxide 111 mg, mangaanoxide 40 mg, kopersulfaat pentahydraat 20 mg, calciumjodaat watervrij 1.63 mg, ;natriumseleniet 0.22 mg, antioxidanten.

Toepassing

Dit voer is speciaal samengesteld voor Zwanen en Eenden. Een goede aanvulling op de natuurlijke voeding van Watervogels.
Hiermee zijn ze verzekerd van een uitgebalanceerde en gevarieerde voeding.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Premium voer voor Zwanen en Eenden

Brambles™ Zwanen en Eendenvoer is een aanvullend voedingsproduct dat speciaal is samengesteld om de juiste balans van voedingsstoffen, vitamine & mineralen aan te kunnen bieden voor Zwanen en Eenden. Ook geschikt voor ganzen, waterhoentjes en meerkoeten.

Niet op voorraad
SKU
BR210-1750
€ 9,99
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten

Wat zeggen onze klanten van ons:

Trustami - Beoordelingen en ervaringen


Trustami - Beoordelingen en ervaringen
Bekijk alle beoordelingen