Multiholk® Fjällstugan (Voederhuis en Nestkast)

Waardering:
100% of 100

Multiholk® Fjällstugan (Voederhuisje-nestkastje): een heus chalet!Dit Multiholk® Fjällstugan kan op eenvoudige wijze bevestigd worden tegen een muur, schutting of boom. Montagemateriaal is bijgesloten.

Eenmaal bevestigd kan de Fjällstugan makkelijk van de bevestiging afgenomen worden om het huisje met warm water schoon te maken.

In de winter kan de Multiholk® Fjällstugan gevuld worden met maar liefst 3 liter vogelvoer voor hongerige kleine vogels. Het voer ligt goed beschermd tegen onweer, wind en regen.

De kleine zitstokjes onder de voedervensters stellen kleine vogels in staat om rustig van hun maal te genieten omdat grotere vogels er geen houvast op krijgen.

Tevens verhindert deze constructie dat uitwerpselen in het voer terecht komen. De invliegopening kan makkelijk gesloten worden als het huisje dient als voederhuisje.

Als nestkast zal de Multiholk® Fjällstugan o.a. mezen aantrekken.

Kleine inkepingen aan de binnenzijde van de Fjällstugan zorgen ervoor dat de jonge telgen gemakkelijk hun weg naar buiten kunnen vinden om hun vleugels te testen.

Materiaal: Gemaakt van duurzaam hout uit goed beheerde bossen. Zowel het materiaal, de (milieuvriendelijke) verf als de lijm zijn bloot gesteld aan langdurige duurzaamheidtesten.
Meer informatie over de juiste keuze, positionering en zorg voor jouw nestkast lees je hier.

Gegevens
Levertijd: ca. 1 - 3 werkdagen
Gewicht 1.350000
Kleur(en): naturel
Materiaal: Hout
Garantie: 1 jaar
Afmeting: 268 x 190 x 275mm
Opties Logo plaatje (op aanvraag)
Invliegopening 32mm
Bevestiging: Wandmontage, op paal (optie)
Meegeleverd: Bevestigingsmateriaal
Geschikt voor voer Zaden, Zadenmixen, Zonnebloempitten
Voederopeningen: 2 (4 zitstokjes)
Capaciteit: 2 Liter
Bescherming tegen grote vogels: Goed
Bescherming tegen Eekhoorns: Weinig
geschikt voor: Bonte Vliegenvanger, Boomklever, Koolmees, Pimpelmees
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Multiholk® Fjällstugan (Voederhuisje-nestkastje): een heus chalet!

Dit Multiholk Fjallstugan vogelhuisje van het merk Wildlife Garden heeft de vormgeving van een Oostenrijks adellijk huis. Door dit idyllische ontwerp heeft u een bijzonder vogelhuis. De Fjallstugan is zowel een voederhuis als een nestkast, u kunt door enkele simpele handelingen gemakkelijk tussen deze functies wisselen
Op voorraad
SKU
WG215
€ 61,95
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten

Wat zeggen onze klanten van ons:

Trustami - Beoordelingen en ervaringen


Trustami - Beoordelingen en ervaringen
Bekijk alle beoordelingen