Informatie over voedersystemen

Vogelvoedersystemen: Maak van je tuin een vogelparadijs!

Vogels in je tuin? Super gezellig! Met een vogelvoedersysteem help je ze én geniet je van hun vrolijke gefluit. Maar met zoveel verschillende systemen, waar begin je? We helpen je op weg!

Welke soorten vogelvoedersystemen zijn er?

Voedersilo's: Perfect voor zaden, zoals zonnebloempitten en zadenmixen. Verkrijgbaar in diverse maten en materialen, zoals plastic, metaal en hout. Bekijk bijvoorbeeld de The One voedersilo voor zaden of de voedersilo Compact met beschermkooi verkrijgbaar in de onlineshop van Vogelhuisje.com - Alles voor Tuinvogels.
Voederhuisjes: Gezellig voor kleine vogels zoals mussen en mezen. Kies een huisje met openingen die passen bij de vogelsoorten die je wilt aantrekken. Vogelhuisje.com - Alles voor Tuinvogels heeft een breed scala, van klassieke huisjes tot trendy designvoederhuisjes. De Foderlada is een populaire, robuust vogelhuis waar je verschillende soorten voer in kan doen.
Voedertafels: Ideaal voor een mix van vogelsoorten. Biedt ruimte voor diverse soorten voer, zoals zaden, vetbollen en fruit. Gebruik een beschermkooi om te zorgen dat de vogels veilig kunnen eten zoals de Beschermkooi voor grondvoedertafels.
Pindakaaspot houders: Simpel en effectief! Koop een set Speciale vogelpindakaas voor Tuinvogels en doe ze in een pindakaaspothouder zoals de Flutter Butter Pindakaaspothouder. De Pindakaaspothouder Arachis is een mooie houten houder waarin een grote pot pindakaas inpast.
Vetbolhouders: Vetbollen zijn een energiebron voor vogels in de winter. Kies een houder zodat je geen vetbollen met een netje hoeft te gebruiken (wat gevaarlijk kan zijn voor de vogels).Vogelhuisje.com - Alles voor Tuinvogels heeft diverse vetbolhouders in verschillende kleuren en materialen, zoals Vetbolhouder met dakje groen

Raamvoederhuisjes: Raamvoederhuisjes bieden een mooie manier om vogels dichter bij je te brengen. Je kunt er niet alleen voor zorgen dat je naar de vogels kijkt terwijl ze voedsel uit het voederhuisje eten, maar je kunt ook genieten van hun gezelligheid in je tuin. Onze favoriet: het Raamvoederhuisje Bolmso Birdfeeder

Tips voor het kiezen van een vogelvoedersysteem:

 • Welke vogelsoorten wil je aantrekken?
 • Hoeveel vogels komen er in je tuin?
 • Welk type voer wil je aanbieden?
 • Is het systeem makkelijk te vullen en schoon te maken?
 • Past het systeem bij de stijl van je tuin?
 • Bekijk ons assortiment vogelvoedersystemen

Op Vogelhuisje.com - Alles voor Tuinvogels vind je een breed assortiment vogelvoedersystemen van topmerken, zoals Jacobi Jayne, Wildlife Garden, The Nuttery, Aniculis, en nog vele andere merken. We hebben voor elk wat wils, van eenvoudige systemen tot luxe vogelvilla's.

Bestel snel en gemakkelijk online en maak van jouw tuin een vogelparadijs!

Extra tips:

 • Plaats het voedersysteem op een rustige, beschutte plek.
 • Vul het voedersysteem regelmatig bij.
 • Maak het voedersysteem schoon met warm water en zeep.
 • Biedt ook water aan in een vogelbadje.
 • Geniet van de vogels in je tuin!
Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.