Vogellokfluitje (Bird Call)

Waardering:
100% of 100

De Bird Call is een instrumentje, gemaakt van hout en metaal, waarmee men vogels nieuwsgierig kan maken. Door de metalen spil in de houten huls rond te draaien, ontstaan klanken, die zoveel op vogelgeluiden lijken dat zangvogels naderbij komen om poolshoogte te nemen.

Hierdoor is het mogelijk om vele soorten zangvogels van dichtbij waar te nemen. Ook gebeurt het dat vogels met hun zang op de klanken van de Bird Call reageren. Zo kan men dus zelfs communiceren met de vogels.
Het instrumentje daagt voortdurend uit tot gebruik in alle seizoenen. Steeds ontdekt de gebruiker nieuwe klanken en mogelijkheden.


Door deze opmerkelijke eigenschappen en het bedieningsgemak is dit vogellokfluitje interessant voor iedere natuurliefhebber. Door het speelse karakter wordt bij niet-vogelkenners de belangstelling voor vogels juist gewekt.
Ook voor kinderen is het een inspirerend cadeau.


Elke Bird Call wordt sinds 1951 met de hand vervaardigd. Een capsule harspoeder wordt bijgeleverd om het geluid gedurende vele jaren optimaal te houden.

Verrassende ontmoetingen met vogels zijn niet uitgesloten!

Gegevens
Levertijd: ca. 1 - 3 werkdagen
Gewicht 0.024000
Kleur(en): rood
Materiaal: Hout, Metaal
Garantie: 1 jaar
Afmeting: 18 x 60mm
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

De Bird Call is een klein instrumentje, gemaakt van berkenhout en metaal, waarmee men vogels nieuwsgierig kan maken. Door de metalen spil in de houten huls rond te draaien, ontstaan klanken, die zoveel op vogelgeluiden lijken dat zangvogels naderbij komen om poolshoogte te nemen.

Niet op voorraad
SKU
ABC01
€ 9,95
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten

Wat zeggen onze klanten van ons:

Trustami - Beoordelingen en ervaringen


Trustami - Beoordelingen en ervaringen
Bekijk alle beoordelingen