Onkruidvrij vogelvoer bij Vogelhuisje.com
Onkruidvrij
vogelvoer?!
Premium vetbollen bij Vogelhuisje Onlineshop
Premium
vetbollen
Speciaal vogelvoer bij Vogelhuisje.com
Vogelvoer
per vogelsoort
Nestkasten bij Vogelhuisje.com |Een nieuw (T)huis
Een nieuw
(T)huis?

Welkom bij Vogelhuisje.com!

Wij zijn dé online winkel voor alles wat te maken heeft met vogelhuisjes. Of je nu op zoek bent naar een nestkastje voor een meesje of een luxe vogelvilla voor je tuin, bij ons vind je het allemaal.

De juiste keuze voor je tuinvogels

Bij Vogelhuisje.com vind je een breed scala aan producten voor tuinvogels, waaronder vogelhuisjes, nestkasten, voederhuisjes, vogelvoer, vogelbaden en meer. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden allemaal getest in onze eigen vogeltuin. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor jouw tuinvogels.

Deskundig advies

Bij Vogelhuisje.com hebben we al 20 jaar ervaring in het adviseren van klanten over hun tuinvogels. Ons team van deskundigen staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de beste producten te kiezen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of de sociale kanalen.

Naast producten bieen we ook nuttige informatie en tips overhet plaatsen en onderhouden van vogelhuisjes en nestkasten. Ons doel is om bij te dragen aan het behoud van de vogelpopulatie en om mensen te inspireren om meer te leren over deze prachtige dieren.

Getest en Eigen productfoto's

Wij zijn trots op onze productfoto's, die we voor 90% zelf maken. Zo krijg je een realistisch beeld van onze producten en weet je precies wat je kunt verwachten. Onze foto's zijn ook te vinden op onze social media-kanalen, waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin.

Maak van je tuin een vogelparadijs

Bij Vogelhuisje.com ben je aan het juiste adres voor alles wat je nodig hebt om je tuin om te toveren tot een vogelparadijs. Ontdek onze uitgebreide collectie en maak je tuin aantrekkelijk voor tuinvogels. Wij staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om van je tuin een prachtige plek te maken voor mens en dier. Bovendien hebben we een snelle levering en een uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Vogelhuisje.com - Brengt leven in je tuin

Met een paar veranderingen in je tuin kan je deze erg aantrekkelijk maken voor een bezoek van alle soorten vogels uit jouw regio. Vogelhuisjes, voedertafels, nestkastjes en vogelbaden zijn simpele voorbeelden die ervoor zorgen dat de vogels zich thuis voelen in je tuin. Of wat denk je van een Pindakaaspothouder wat een hoop Mezen en de Grote Bonte Spechten aantrekt.

Bij Vogelhuisje.com vind je leuke, aparte en trendy vogelhuisjes, geschikt voor elk soort tuin. Zelfs als je geen tuin hebt, is er een geschikt vogelhuisjes voor je balkon, zoals verschillende Raamvoederhuisjes.

Neem gerust een kijkje in onze winkel en laat ons weten als we je ergens mee kunnen helpen. We hopen dat je net zo enthousiast bent over vogels als wij en dat we je kunnen helpen om je tuin tot een paradijs voor vogels te maken!

Lees echte reviews over ons:

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.