Wrap-around hook (Accessoires)

Special Price € 3,95 Regular Price € 5,95
Op voorraad

Accessoire voor Voederstation Wrap-around

Met de Wrap-around hook creëer je gemakkelijk een ophangmogelijkheid, bijvoorbeeld voor een extra voedersilo, een vetblokhouder etc.
Wordt aan de paal (bijv. van de Voederstation Wrap-around voor tuinvogels) bevestigd.
-34%

Details

Accessoire voor Voederstation Wrap-around

Met de Wrap-around hook creëer je gemakkelijk een ophangmogelijkheid, bijvoorbeeld voor een extra voedersilo, een vetblokhouder etc.
Wordt aan de paal (bijv. van de Voederstation Wrap-around voor tuinvogels) bevestigd.

Eigenschappen:
• Geschikt voor een extra haak voor Voederstation Wrap-around voor tuinvogels
• Elke paal met diameter ca. 22mm

Met de Wrap-around hook creëer je moeiteloos een extra ophangmogelijkheid voor je voederstation, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het inrichten van je tuinvogelvoederplek. Deze handige accessoire is speciaal ontworpen voor de Voederstation Wrap-around, maar kan ook worden gebruikt voor andere palen met een diameter van ongeveer 22 mm.

Duurzaam en Stevig Ontwerp:

Het belangrijkste kenmerk van de Wrap-around hook is de onbuigzame stalen constructie. In tegenstelling tot de naam zijn deze hooks niet bedoeld om te buigen of te wikkelen. Ze zijn ontworpen om standvastig en betrouwbaar te zijn, waardoor ze een veilige en stabiele ophangoplossing bieden voor je voederpaal. Ons hoogwaardige, onbuigbare staal zorgt ervoor dat de Wrap-around hooks bestand zijn tegen de tand des tijds, ongeacht de weersomstandigheden, en garandeert dat je voederstationaccessoires stevig op hun plaats blijven.

Met de Wrap-around hook voor voederstations kunt je met vertrouwen je voederplek aanpassen en profiteren van de duurzaamheid en stabiliteit die deze onbuigbare stalen hooks bieden. Voeg ze vandaag nog toe aan je voederstation en geniet van een zorgeloze vogelvoederervaring in je eigen tuin.

Kenmerken Wrap-around hook

 • Flexibel Ontwerp: Hoewel de naam anders doet vermoeden, is de Wrap-around hook een veelzijdige ophangoplossing. Het is ontworpen om eenvoudig om een paal of buis met de juiste diameter te schuiven, zonder enige buiging of wikkeling vereist.
 • Robuuste Constructie: Gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat staal, garandeert de Wrap-around hook duurzaamheid en langdurige prestaties, zelfs in verschillende weersomstandigheden.
 • Meerdere Toepassingen: Deze haak is perfect voor het ophangen van extra voedersilo's, vetblokhouders, of andere accessoires aan je paal of aan je voederstation. Je kunt je vogelvoederplek aanpassen aan je wensen.
 • Eenvoudige Installatie: Bevestig de Wrap-around hook snel en gemakkelijk op de paal van je Voederstation Wrap-around of een vergelijkbare paal, en creëer in een handomdraai een nieuwe ophangmogelijkheid voor je tuinvogels.

Met de Wrap-around hook voor voederstations haal je het meeste uit je vogelvoederplek en biedt je jouw gevederde vrienden een comfortabele plek om te genieten van hun maaltijden. Voeg deze handige accessoire vandaag nog toe aan je collectie en pas je voederstation aan je wensen aan.

Let op: De voederstationpaal is niet inbegrepen. De Wrap-around hook is ontworpen om op palen met een diameter van ongeveer 22 mm te passen.

Ontdek de veelzijdigheid van de Wrap-around hook en geniet van een nog rijker vogelvoederervaring in je tuin!

Extra Informatie

Gegevens
Artikel-Nr.:ACS-WAH
Levertijdca. 1 - 3 werkdagen
Kleur(en):bruin
Kleur(en):bruin
Materiaal:Gepoederlakt staal
Garantie:1 jaar
AfmetingLengte totaal: ca. 240mm

Reviews 4

Klantenreviews
 1. Mooie en sierlijke vormgeving, ziet degelijk uit
  Prijs
  Levering
  Kwaliteit
  Productbeoordeling
  Mooie en sierlijke vormgeving, ziet degelijk uit.
  (Trusted Shops beoordeling van 06-01-2021)

  Gereviewd door Marlou K.

  Gepost op

 2. Praktisch für bereits vorhandene Stangen
  Levering
  Kwaliteit
  Productbeoordeling
  Prijs
  Praktisch für bereits vorhandene Stangen.
  (Trusted Shops Bewertung vom 29.11.2020)

  Gereviewd door A.L.

  Gepost op

 3. einfach zu installieren und sehr stabil
  Prijs
  Levering
  Kwaliteit
  Productbeoordeling
  einfach zu installieren und sehr stabil
  (Trusted Shops Bewertung vom 28.11.2020)

  Gereviewd door E.S.

  Gepost op

 4. Könnte etwas länger sein
  Levering
  Kwaliteit
  Productbeoordeling
  Prijs
  Könnte etwas länger sein.
  (Trusted Shops Bewertung vom 09.09.2020)

  Gereviewd door C. H.

  Gepost op