Vet traktaties

 1. Traktatie met bessen
  As low as € 3,99
  Waardering:
  |
 2. Traktatie met insecten
  As low as € 3,99
  Waardering:
  |
 3. Traktatie met meelwormen
  As low as € 3,99
  Waardering:
  |
 4. Traktatie-Mix - Insecten & bessen
  As low as € 4,49
  Waardering:
  |
per pagina

Vet traktaties van Aniculis - Zeer geliefd bij alle vogelsoorten

Een breed scala aan vogelsoorten zal profiteren van onze energie- en eiwitrijke Aniculis vetpellets. Deze vetproducten stellen je gevederde tuinbewoners in staat om extra energie op te slaan, wat vooral in de winter en het voorjaar, en vooral tijdens het broedseizoen, van cruciaal belang is.

Wat maakt onze vet pellets zo populair?

 • Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, volledig zonder palmolie
 • Afhankelijk van de variant verrijkt met eiwitrijke gedroogde insecten of meelwormen
 • Perfect voor continu voeren van wilde vogels het hele jaar door
 • Een lekkernij voor insecteneters zoals merels, lijsters en roodborstjes, evenals andere vogelsoorten
 • Perfect geschikt voor gebruik op de voedertafel, bodemvoeding of in een pindasilo

Met een diameter van ongeveer 5mm zijn deze zachte lekkernijen optimaal geproportioneerd en gemakkelijk te hanteren door vogels, inclusief kleine tuinbezoekers. Ze vormen een smakelijk alternatief voor traditioneel vogelvoer en verrijken het dieet van onze gevederde vrienden.

Het grootste voordeel van de pellets ligt ongetwijfeld in hun hoge vetgehalte, voornamelijk afkomstig van rundervet, dat de vogels een energieboost geeft, vooral in de koudere maanden of tijdens energie-intensieve fasen zoals het broedseizoen. De toegevoegde pinda's (pindameel) geeft de traktaties een onweerstaanbare smaak die veel vogelsoorten betovert.

Maar daar blijft het niet bij! Naast de energie die ze leveren, zijn de zorgvuldig geselecteerde zaadkorrels rijk aan essentiële voedingsstoffen. Het brede scala aan fijn gemalen zaden maakt deze lekkernijen tot een gezonde keuze voor onze gevederde vrienden.

Onze vetpellets zijn verkrijgbaar in 3 verschillende varianten en ook als mix (insecten & bessen):

Gezonde energie en een heerlijke smaak - onze Aniculis vet traktaties vormen zonder twijfel een culinair hoogtepunt voor onze gevederde vrienden. Uitnodigend en voedzaam zijn ze de ideale keuze om de vogelwereld in jouw tuin of op jouw balkon te verrijken.

Veelgestelde vragen over onze vet pellets:

Zijn de vet pellets bij Vogelhuisje.com vrij van onkruid?

De vogelvoer-pellets van Vogelhuisje.com - Alles voor Tuinvogels worden volledig opgenomen en laten dus geen resten achter onder de voederplaats. Dankzij de fijne vermaling van de ingrediënten is de kans op ongewenste plantengroei in de buurt van de voederplaats minimaal.

Wat is de optimale methode om vet traktaties te voeren?

Vet traktaties zijn perfect geschikt voor gebruik als bodemvoer (of op een voedertafel of -schaal) of in een voederhuis met draad / voedersilo voor pinda's.

Welke vogelsoorten geven bijzondere voorkeur aan deze vet pellets?

De voedzame vet traktaties van Vogelhuisje.com - Alles voor Tuinvogels worden over het algemeen zeer gewaardeerd door alle vogelsoorten en zijn bijzonder populair bij insecteneters zoals merels, lijsters en roodborstjes.

Als de pellets worden aangeboden in een voersysteem of een silo met gevlochten draad, kunnen ook vogelsoorten zoals mezen, mussen, groenlingen en spechten er optimaal van profiteren.

Video's vanuit onze natuurtuin

Traktatie met insecten