Servetringen

 1. -5%
  Servetring - Roodborst
  Special Price € 9,50 Regular Price € 10,00
  |
 2. -5%
  Servetring - Koolmees
  Special Price € 9,50 Regular Price € 10,00
  |
 3. -5%
  Servetring - Egel
  Special Price € 9,50 Regular Price € 10,00
  |
 4. -5%
  Servetring - Kat
  Special Price € 9,50 Regular Price € 10,00
  |
per pagina

Houten servetringen van Wildlifegarden brengt de natuur op tafel

Met de hand uitgesneden servetringen van hout zijn een uniek en opvallend ellement voor op tafel. Deze servetringen, in de vorm van bijvoorbeeld een roodborst, zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens decoratief. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en elke ring is uniek doordat ze allemaal met de hand worden uitgesneden en geverfd.

De houten servetringen zijn niet alleen perfect voor formele gelegenheden, maar kunnen ook een leuke toevoeging zijn aan casual diners. Deze ringen zijn een mooi alternatief voor traditionele servetringen en zullen zeker de aandacht trekken van je gasten.

Een eerste gespreksonderwerp is bijna gegarandeerd met deze naar de natuur geinspireerde servetringen.

Verder zijn ze ook nog eens duurzaam en kunnen ze jarenlang meegaan, zodat je ze steeds weer kunt gebruiken. Het uitsnijden van de ringen gebeurt met precisie en zorgvuldigheid, waardoor elke ring uniek en speciaal is.

Als je op zoek bent naar een originele manier om je tafel aan te kleden, dan zijn deze houten servetringen van Wildlifegarden de perfecte keuze. Ze zullen zeker de juiste sfeer creëren voor elke gelegenheid.