ACS-VVB-P-K

Aniculis - Vegan Vetblok met Pinda's (300g)

Op voorraad
As low as € 2,99 Regular Price € 2,99
Waardering:
100% of 100
Diervriendelijk, Duurzaam, Gezond en Smakelijk

• Diervriendelijk: Deze vetblokken bevatten geen dierlijke producten
• Duurzaam: geen palmolie, dus geen ontbossing en vermindering van biodiversiteit
• Gezond: Pinda's zijn een goede bron van vezels, eiwitten en gezonde vetten
• Smakelijk: Deze vetblokken met pinda's zijn niet alleen gezond en duurzaam, maar ook smakelijk voor vogels

Veganistisch Vetblok met Pinda's voor vogels

Energieblok met plantaardig vet - Zonder Palmolie

We zijn trots om ons nieuwste product te presenteren: een Vegan vetblok voor tuinvogels! Gemaakt met 100% plantaardige ingrediënten, bevat het geen dierlijke producten of palmolie. Het is een duurzame en gezonde optie voor je tuinvogels om van te genieten.


Nu hoor ik je denken: een vogel is toch geen veganist of vegetarisch?

Het is inderdaad zo dat vogels geen vegetariërs of veganisten zijn en dat hun voedingsbehoeften anders zijn dan die van mensen. Toch kan het soms nuttig zijn om vogels bepaalde plantaardige voedingsmiddelen te geven als aanvulling op hun normale dieet, afhankelijk van hun soort en levensomstandigheden.

Veganistisch vogelvoer is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een andere manier om hun vogels te voeren.


Onze Veganistische vetblokken met pinda's (Vegan) zonder palmolie zijn een gezonde en duurzame manier om je vogels te verwennen. Pinda's zijn een goede bron van vezels, eiwitten en gezonde vetten, en zijn een populaire snack voor vogels. Door het gebruik van plantaardig vet en pinda's, in plaats van dierlijke vetten, kan je deze vetblokken rustig geven als Veganist.  Bovendien bevatten deze vetblokken ook geen palmolie, wat betekent dat ze niet bijdragen aan de ontbossing en de vermindering van biodiversiteit die gepaard gaan met de productie van palmolie.

Als je op zoek bent naar een manier om je vogels te verwennen zonder afbreuk te doen aan het milieu, zijn deze vegetarische vetblokken met pinda's een uitstekende optie.

Helaas zijn vetblokken die je in de winkel koopt vaak niet veganistisch. Ze worden gemaakt van "ossenwit", wat eigenlijk gewoon rundervet is. Helaas staan de ingrediënten vaak niet op de verpakking, dus het is moeilijk om te controleren of het product veganistisch is.

Onze vetblokken zijn 100% veganistisch en bevatten geen enkele dierlijke producten. Ze zijn gemaakt van gezonde plantaardige ingrediënten, zoals pinda's, en bevatten geen palmolie. Als je Veganistisch bent en toch een vetblok aan de vogels wilt geven, bieden onze vetblokken je een uitstekende keuze. Bovendien zijn ze smakelijk voor vogels en bevatten ze belangrijke voedingsstoffen voor een goede gezondheid. Als je op zoek bent naar veganistische vetblokken, ben je bij ons aan het goede adres.


Waarom zou je ons Veganistisch Vogelvoer gebruiken?

Het is:

  1. Duurzaam: De veganistische vetblokken met pinda's zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten en bevatten geen palmolie, wat betekent dat ze niet bijdragen aan de ontbossing en de vermindering van biodiversiteit die gepaard gaan met de productie van palmolie.
  2. Veganistisch: Door het gebruik van plantaardige ingrediënten in plaats van dierlijke vetten, kun je deze energieblokken rustig geven als Veganist.
  3. Gezond: Pinda's zijn een goede bron van vezels, eiwitten en gezonde vetten, en zijn een populaire snack voor vogels. De vetblokken bevatten belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezond immuunsysteem en een goede spijsvertering.
  4. Smakelijk: Deze vetblokken met pinda's zijn niet alleen gezond en duurzaam, maar ook smakelijk voor vogels.

Aniculis Vegetarisch Vetblok (Vegan) geschikt voor elk seizoen.

De Aniculis energieblok met pinda's is een uitstekende keuze voor elk seizoen. Ze zijn speciaal ontworpen om vogels te voeden en te verwennen, ongeacht het weer. In de zomer bijvoorbeeld kunnen deze vetblokken een nuttig hulpmiddel zijn om ervoor te zorgen dat vogels genoeg vetten binnenkrijgen om hun energielevels op peil te houden. Bovendien zijn deze vetblokken goed bestand tegen de zomerzon, omdat ze niet gauw smelten of uitdrogen. Als je op zoek bent naar een gezonde en duurzame manier om je vogels te voeren, zijn deze vegetarische vetblokken met pinda's een uitstekende keuze voor elk seizoen.

Hier is een tip voor het voeren van vogels met vetblokken:

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je vogels voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen. Dit betekent dat je naast vetblokken ook andere voedingsmiddelen, zoals zaden, pitten en noten, moet aanbieden. Door een gevarieerd voedingspatroon te bieden, zorg je ervoor dat je vogels alle voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om gezond te blijven. En vergeet natuurlijk niet om ook water aan te bieden.

Het gebruik van de Vegan energieblok voor tuinvogels is eenvoudig. Plaats het gewoon op een voederplaats in je tuin en je vogels zullen het snel ontdekken. We adviseren om het vetblok ongeveer eenmaal per week te geven, afhankelijk van de grootte van je vogelpopulatie en het aantal voederplaatsen dat je hebt. Als het vetblok snel wordt opgegeten, kan je altijd meer aanbieden.

Breek het vetblok in stukken en biedt het aan op de grond of op een voedertafel. Op deze manier is het vetblok goed bereikbaar voor o.a. Merels.
Of doe hem in een vetblokhouder zodat het vetblok schoon blijft en aantrekkelijk is voor o.a. Mezen.


Algemene informatie:
Verschil Vegetarisch en Vegan ?

Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de begrippen vegetarisch en veganistisch. Hieronder geef ik een korte uitleg van de begrippen:

Vegetarisch: Vegetarisme is een dieet- en levensstijl waarbij geen vlees, maar wel dierlijke producten zoals eieren en melk worden gegeten. Vegetarische producten bevatten dus geen vlees, maar kunnen wel dierlijke producten bevatten.

Veganistisch: Veganisme is een dieet- en levensstijl waarbij geen dierlijke producten worden gegeten of gebruikt. Veganistische producten bevatten dus geen vlees, eieren, melk of andere dierlijke producten.

In het algemeen is het belangrijk om te onthouden dat deze begrippen beide verwijzen naar manieren om te leven en te eten die gericht zijn op het verminderen of vermijden van dierlijke producten. Welk begrip het beste past bij jouw persoonlijke waarden en doelen, hangt af van je persoonlijke voorkeuren en omstandigheden.


Wat is Vegetarisch vogelvoer?

Vegetarisch vogelvoer bevat geen vlees, maar kan wel dierlijke producten bevatten, zoals eieren of melk. Het is daarom minder diervriendelijk dan veganistisch vogelvoer, maar kan nog steeds een goede optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een diervriendelijkere manier om hun vogels te voeren.

Wat is Veganistisch (Vegan) vogelvoer?

Veganistisch vogelvoer bevat geen enkele dierlijke producten en is daarom een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een diervriendelijke manier om hun vogels te voeren. Het kan ook aantrekkelijk zijn voor mensen die om andere redenen veganistisch leven, zoals om het milieu te beschermen of om gezondheidsredenen.

Conclusie:

In het algemeen is het belangrijk om te onthouden dat het aanbod van veganistisch en vegetarisch vogelvoer kan variëren en dat het belangrijk is om te zoeken naar producten die voldoen aan de behoeften van je vogels en aan je eigen waarden en doelen. Het is ook aan te raden om te onderzoeken of het product dat je overweegt te kopen, voldoet aan de voedingsbehoeften van je vogels en of het geschikt is voor hun specifieke diersoort.


De Aniculis Vetblok is 100% Vegan / Vegetarisch

Het labelen van veganistische producten is meestal niet gebaseerd op certificering. In plaats daarvan zijn deze producten gecontroleerd door een medewerker met kennis van zaken in samenwerking met de producenten, om te zien of ze geen niet-veganistische ingrediënten bevatten. Dit is bedoeld als een hulpbron, gebaseerd op ons beste weten en inzicht, maar het is niet bedoeld als een garantie van onze kant. Het is dus belangrijk om te onthouden dat het labelen van veganistische producten niet altijd op dezelfde manier wordt gedaan en dat het aan de consument is om te beslissen of ze het product willen kopen op basis van de informatie die beschikbaar is.


Ingrediënten : Maïsmeel, gemalen pinda's, gemalen haver, gele gierst, plantaardige oliën, calciumpropionaat

Niet geschikt voor menselijke consumptie
Koel en droog bewaren (beneden de 15 graden)


Gebruik de Aniculis Vegetarische Vetblok (Vegan) in:
Gegevens
Artikel-Nr.:ACS-VVB-P-K
Levertijdca. 1 - 3 werkdagen
Afmetingca. 107 x 100 x 22mm (L x B x H)
Geschikt voor o.a.:Boomklever, Ekster, Gaai, Groenling (Groenvink), Grote bonte Specht, Heggenmus, Huismus, Kauw, Koolmees, Kuifmees, Merel, Pimpelmees, Putter (Distelvink), Ringmus, Roodborstje, Sijs, Spreeuw, Staartmees, Vink, Winterkoning, Zanglijster
Waar te gebruiken:Grond, Vetblokhouder, Voederhuis, Voedertafel
Allergie informatie:Bevat noten
IngrediëntenMaïsmeel, gemalen pinda's, gemalen haver, gele gierst, plantaardige oliën, calciumpropionaat
Analytische bestanddelenVet (36,27 %), eiwit (11,8 %), ruwe celstof (5,2 %), ruwe as (1,5 %), vocht (8,4 %)
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Log in of Maak een account
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Sizing Charts

Women

SizeXSSSMML
EU323436384042
UK468101214
US0246810
Bust79.5cm / 31"82cm / 32"84.5cm / 33"89.5cm / 35"94.5cm / 37"99.5cm / 39"
Waist61.5cm / 24"64cm / 25"66.5cm / 26"71.5cm / 28"76.5cm / 30"81.5cm / 32"
Hip86.5cm / 34"89cm / 35"91.5cm / 36"96.5cm / 38"101.5cm / 40"106.5cm / 42"

Men

SizeXSSMLXLXXL
UK/US343638404244
Neck37cm / 14.5"38cm /15"39.5cm / 15.5"41cm / 16"42cm / 16.5"43cm / 17"
Chest86.5cm / 34"91.5cm / 36"96.5cm / 38"101.5cm / 40"106.5cm / 42"111.5cm / 44"
Waist71.5cm / 28"76.5cm / 30"81.5cm / 32"86.5cm / 34"91.5cm / 36"96.5cm / 38"
Seat90cm / 35.4"95cm / 37.4"100cm / 39.4"105cm / 41.3"110cm / 43.3"115cm / 45.3"
Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.