Flutter Butter™ - Echte pindakaas voor tuinvogels


Flutter Butter™ - Pindakaas voor tuinvogels

Flutter Butter™ - Pindakaas voor tuinvogels
De Flutter Butter™ Premium-Pindakaaspothouder is een schitterende blikvanger in elke tuin! Deze veelzijdige feeder is de perfecte manier om de Flutter Butter™ (Vogelpindakaas) of onze andere voerpotten aan te bieden.

Hang hem op aan de meegeleverde ketting, of maak hem vast aan een muur / hek met behulp van de ingenieuze scharnierende beugel.
De Flutter Butter™ feeder beschikt ook over een afneembare zitring (Perch Ring™) die de vogels toelaat om frontaal of zijdelings te zitten. Door deze zitring hebben de vogels ook beter grip.


Stoere, praktische styling, in weerbestendige polycarbonaat, helpt de inhoud van de pot te beschermen tegen regen. Gemakkelijk te vullen!
Geef deze duurzame pindakaaspothouder cadeau of hang hem lekker op in je eigen tuin.Video van de Flutter Butter™ - Premium pindakaashouder

De gewone Flutter Butter™ Pindakaaspothouder beschikt ook over een zitring die de vogels toelaat om frontaal of zijdelings te zitten.
Door deze zitring hebben de vogels ook beter grip.

Stoere, praktische styling, in weerbestendige polycarbonaat, helpt de inhoud van de pot te beschermen tegen regen.
Gemakkelijk te vullen doordat je het glas met een simpele draai vast en los kan maken. Hierdoor kan de pot er ook niet uitvallen.

Flutter Butter™ - Echte Pindakaas

Is het de nootachtige aroma? Of is het de down-to-earth goedheid die vogels ruiken?
Er is iets met Flutter Butter™ Vogelpindakaas dat absoluut onweerstaanbaar is. 

Echte zoutarme, pindakaas voor tuinvogels! Met de bekende kwaliteit van Jacobi Jayne uit Engeland. 

Vogels houden van pindakaas. Maar wat lekker is op je boterham, is slecht voor je tuin bezoekers - gewone pindakaas heeft te veel zout. Nu is er een rijke, voedzame Flutter Butter™ Vogelpindakaas.
Natuurlijke, zoutarme Pindakaas geeft de vogels een energierijke eiwit boost. 

Draai de pot in een van onze Flutter Butter™ pindakaaspothouders om direct een voedingsplek aan te bieden. 
Ook geschikt voor diverse andere pindakaaspothouders. Kan ook aangeboden worden op een voedertafel of smeer het aan een boomtak.

 

 

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.